maandag 18 januari 2021

Te koop 2 appartementen aan het Eemmeer - Center Parcs

Vandaag (vrijdag 15 jan) zijn we bezig met de opnames voor 2 appartementen in Center Parcs Marina De Eemhof. Vanaf volgende (deze) week komen deze prachtig gelegen appartementen online!

Marina De Eemhof maakt onderdeel uit van Center Parcs De Eemhof en bestaat in totaal uit 100 luxe appartementen, verdeeld over 4 gebouwen. De ruime appartementen zijn geschikt voor 4 tot 12 personen. Het appartementencomplex is gebouwd in “Port Grimaud stijl” en straalt hiermee een stukje Franse Riviera uit. Het interieur van de waterfront suites zijn voorzien van alle luxe, zoals een badkamer met Finse sauna en whirlpool. Vanaf het terras is er een prachtig uitzicht op de deinende jachten in de Marina en op het weidse Eemmeer, waar watersporters zich uitleven.

Het appartement dient te worden verhuurd door Center Parcs. De bestaande huurovereenkomst loopt tot 2023 waarbij een verlenging met nog eens 5 jaar mogelijk is. Eigen gebruik is beperkt mogelijk middels een last-minute regeling.

Deze driekamerappartementen zijn gelegen op de eerste verdieping en zijn bijzonder interessant als beleggingsobject waarbij het appartement langjarig is verhuurd aan Center Parcs. Tezamen met het naastgelegen 5 sterren vakantiepark Center Parcs De Eemhof en haar vele voorzieningen zijn alle ingrediĆ«nten aanwezig voor een hoge bezettingsgraad.

>> Bekijk de appartementen op Center Parcs Vastgoed <<



of verblijft u liever op een park van  Landal of Roompot

Even weg op een park van DroomparkenTopparkenEuroParcs of RCN