maandag 15 februari 2021

Dormio Resort Nieuwvliet-Bad

Op loopafstand van de kust in Zeeland wordt in Nieuwvliet-Bad een nieuw Dormio Resort gerealiseerd. Dit luxueuze resort met 124 vakantiewoningen biedt vakantiegenot voor jong en oud. U kunt er optimaal genieten van de Noordzeekust in Zeeland met haar prachtige stranden! De woningen zijn gebouwd rond een kreek, waardoor een groot deel van de woningen direct aan het water ligt. Door het vele water in het gebied is er veel open ruimte met lange zichtlijnen.


De vakantiewoningen in Dormio Resort Nieuwvliet-Bad bieden variatie op het reeds bestaande aanbod in de regio. Ze worden aangeboden in verschillende groottes en thema’s. Het uitgebreide aanbod vakantiewoningen biedt voldoende afwisseling voor een grote variatie aan gasten. Hiermee verwachten we de bezetting buiten het reguliere vakantieseizoen te verhogen. Deze hogere jaarbezetting zal aantrekkelijke huurinkomsten en een interessant rendement voor u genereren.

Het resort

Dormio Resort Nieuwvliet-Bad faciliteert een mix van luxe vakantiewoningen met een capaciteit van 2 tot 20 personen. De woningen hebben verschillende thema’s, zoals Wellnesswoningen met privĂ©wellness, Kidswoningen afgestemd op gezinnen met (jonge) kinderen, Poolwoningen met een privĂ© binnenzwembad. Uniek op het resort zijn de Petswoningen, speciaal ingericht op vakantiegangers met huisdieren.