donderdag 4 februari 2021

Landal Waterresort Blocksyl - Blokzijl (OV)

Nu te koop duurzame recreatievilla's nabij Giethoorn en Nationaal Park Weerribben-Wieden!

Waterresort Blocksyl ligt tussen het sfeervolle stadje Blokzijl (750 meter loopafstand en 350 meter vaarafstand) en het waterdorp Giethoorn. Rondom het resort is volop natuurgebied, rust, waterrecreatie en uitgestrekt landerijen.


De luxe recreatievilla's zijn gesitueerd op ruime kavels, liggen allemaal aan het open vaar- of binnenwater en hebben nagenoeg allemaal een eigen aanlegplaats voor een boot.

U kunt kiezen uit verschillende typen woningen te weten: Zuiderdiep, Zuiderdiep met veranda,  Noorderdiep en Groot Noorderdiep. De recreatiewoningen worden uitgevoerd in de typen 2-persoons Luxe, 4-persoons Luxe, 4-persoons Luxe en 6-persoons Luxe. U kunt zelf bepalen welke gevelafwerking uw voorkeur heeft. U heeft de keuze uit een stenen gevel of een houten gevel met verticaal of horizontaal geplaatste houtdelen.

De ruime indeling en de nautic chique inrichting staan garant voor gezelligheid en plezier met elkaar. Met verschillende optiepakketten, waaronder een pakket met zonnepanelen, kiest u voor duurzaam en energieneutraal vakantie vieren.

Uw recreatievilla op Landal Waterresort Blocksyl kunt u op verschillende manieren gebruiken. Voor eigen gebruik of voor verhuur met een zeer aantrekkelijk rendement. Uiteraard is ook een combinatie van eigen gebruik en verhuur mogelijk. Besluit u om uw recreatievilla uitsluitend te gebruiken als belegging, dan wordt de verhuur professioneel verzorgd door Landal GreenParks.

De woningen worden aangeboden via Residentia Projectmakelaars en Landal Makelaardij vanaf 262.500 euro. Meer informatie is te vinden op www.residentia.nl en www.landalmakelaardij.nl




of kiest u liever voor Center Parcs of Roompot
Even weg op een park van DroomparkenTopparkenEuroParcs of RCN