maandag 3 januari 2022

Kijkdagen Roompot Park Brielle.

Roompot Park Brielle

Direct aan het Brielse Meer ontwikkelt Roompot een volledig duurzaam vakantiepark: Roompot Park Brielle.

Verkoopdagen: Zaterdag 15 en zondag 16 januari 2022


Het Brielse Meer biedt u volop watersportmogelijkheden. Zwemmen, surfen, kiten of met de kano er op uit, voor jong en oud is er van alles te doen. Op slechts 5 km afstand van Roompot Park Brielle ligt het prachtige vestingstadje Brielle. Brielle staat bekend om de best bewaarde vestingwerken van Nederland en kent vele leuke winkeltjes en terrasjes. In een klein half uur bent u in de Duinen van Voorne. Op zoek naar nog meer vertier? Binnen 3 kwartier bent u in de bruisende steden Rotterdam, Delft en Den Haag. Na een dagje shoppen, cultuur snuiven of museumbezoek is het heerlijk thuiskomen in uw eigen recreatiewoning.

Ruime keuze

De verkoop van de in totaal 160 recreatiewoningen is gestart. Voor de verhuur of een combinatie van verhuur en eigen gebruik. Permanente bewoning en uitsluitend eigen gebruik is niet toegestaan. Met keuze uit verschillende types, van 4- tot en met 8-persoons woningen, is er altijd wel een woning die voldoet aan uw wensen. De speelse ligging van de woningen aan water in combinatie met veel groen is gewaarborgd voor de toekomst. Een aantal woningen biedt vanuit de living een fraai uitzicht op het Brielse Meer. Dat is gegarandeerd genieten van een ‘front row’ view.

Duurzaam gebouwd

Met het oog op vandaag en morgen zijn alle woningen volledig gasloos, met een betonnen fundament en duurzame, houten gevelbekleding. Op het park komt een prachtig centrumgebouw met o.a. een servicepoint, restaurant en fietsverhuur. Ook krijgt het park een eigen strandje en is de natuurbeleving de hoogste prioriteit.

Wilt u op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen op dit duurzame project? Schrijf u snel in voor de projectnieuwsbrief.



of kiest u liever voor Landal, Center Parcs of EuroParcs

of liever naar Siblu Vakantieparken, of Topparken !