zondag 2 januari 2022

Eigenaar worden van een prachtig chalet op een 4* of 5* vakantiepark?

Altijd op vakantie? Een eigen plek op een prachtige camping? Wil u elk weekend en elke (school-) vakantie kunnen genieten van de natuur, het strand, de lokale activiteiten, uw vrijheid? Siblu biedt u die mogelijkheid.

Een tweede thuis in Zeeland of aan de Waddenzee, op maximaal 2,5 kilometer van het strand en genieten van de rust en ruimte. Een chalet koopt u voor het vakantieplezier van u en uw gezin, genieten aan de kust van de zon en de natuur. Als chaleteigenaar geniet u tevens van kortingen, gratis toegang tot de parkfaciliteiten en exclusief toegang tot de eigenaars lounge. Jaarlijks organiseren we gezellige bijeenkomsten en een groot feest speciaal voor alle eigenaren. 

Ontdek hier hoe het kan zijn om en chaleteigenaar bij Siblu te zijn. Op onze website zullen wij u helpen bij het maken van een keuze. Een keuze tussen één van onze prachtige vakantieparken en een keuze uit een groot aantal nieuwe en tweedehands stacaravans. Onze teams kunnen u verwelkomen op onze parken en nemen alle tijd om samen de mogelijkheden te bekijken